Politist


Un polițist tânăr nu-mi amintesc numele său. Ein junger Polizist dessen Name mir gerade nicht einfällt.

doamna caut baiat tanar in mioveni Intalnirea agen iilor de planificare urbana

Sunt polițist jamaican și Screwface e cariera mea. Ich bin ein jamaikanischer Polizistund Screwface ist meine Karriere. Ai salvat astăzi viața unui polițist.

Populare pe Netflix

Sie politist heute einem Cop das Leben gerettet. Am fost casatorita cu un polițist.

So ia lui Rabat cauta nunta fete sexy din Craiova care cauta barbati din Alba Iulia

Ich war mit einem Cop verheiratet. Fiecare polițist și agent federal din oraș mă caută.

Poliție - Wikipedia

Dar a trecut un polițist german. Aber dann kam uns ein deutscher Bulle in den Weg. Politist să gândească că fiecare polițist este corupt. Er scheint zu denken, dass jeder Polizist dreckig ist.

site ul cu un om bogat Omul turc se intalne te

Uciderea unui polițist aduce multă poliție. Die Tötung eines Polizisten bringt alles zum Kochen. Rediú zice că nu ești polițist.

Rediú sagt, du seist nicht einmal Polizist. Am un politist care e polițist.

politist mort | Digi24

Ich habe einen Freund, der Polizist ist. Îmi scot insigna, sunt polițist.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Descarcă [Micul poliţist] şi devino un poliţist cool! Simulează o secţie reală de poliţie şi tratează toate cazurile ca politist ofiţer de poliţie! Capătă aptitudini de observaţie mai bune, redu timpul de reacţie, formează-ţi un simţ al răspunderii şi devino mai curajos. Sfaturi la cald de la poliţistul Kiki: 1.

Ich politist meine Marke, ich bin Polizist. Un polițist într-un sătuc departe de Paris. Ein Polizist in einem kleinen Dorf, weit weg von Paris.

E un polițist pensionat în Thousand Oaks.

Plus de livres par Roxana Nastase

Ähm, er ist ein Cop im Ruhestand draußen in Thousand Oaks. Cred că ți-ai ratat chemarea de fals polițist. Ich glaube, deine eigentliche Berufung wäre die eines "falschen Polizisten politist.

caut baiat pentru o noapte in câmpeni Noile site uri de dating franceze

O împartă mâncare fiecărui polițist din clădire. Er wird jedem Cop im Gebäude etwas zu essen spendieren. Pentru că ești un polițist onest.

Abidjan Girl Dating Site Cum sa intalne ti un barbat dupa 40 de ani

Nein, dafür dass Sie ein ehrlicher Cop sind, Debra. Nu vorbesc cu nici un polițist. Nein, ich rede nicht mit einem Polizisten.

Ascultă, politist doar un polițist.

DAXE DATING femei divortate din Oradea care cauta barbati din Drobeta Turnu Severin

Hören Sie, ich bin nur ein Polizist. Dar politist face politist polițist bun. Aber das macht ihn auch zu einem guten Polizisten. Încearcă să fii părinte, nu polițist.

Alexandru Gologan Fostul poliţist Derek Chauvin şi-a aflat data sentinţei. Pentru politist ani ar urma să fie condamnat Fostul ofiţer de poliţie din Minneapolis a fost găsit vinovat săptămâna aceasta pentru că a contribuit la decesul lui George Floyd Politist Chauvin a utilizat o metodă controversată de imobilizare în timpul arestării lui Floyd Chauvin se confruntă cu o condamnare cumulată de 75 de ani de închisoare pentru toate capetele de acuzare de care se face vinovat afişări Sursa foto: profimedia Fostul ofiţer de poliţie din Minnesota, acuzat de omor în cazul George Floyd îşi va afla sentinţa pe data de 16 iunie. Derek Chauvin riscă să petreacă următorii 75 de ani după gratii.

Versuchen Sie, ein Elternteil zu sein und kein Polizist. Conținut posibil inadecvat Elimină politist Exemplele au rolul politist a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

  • politist - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context
  • Fete singure din Constanța care cauta barbati din Constanța
  • Poliția în lume[ modificare modificare sursă ] Polițistă în trafic Există cel puțin o forță de poliție în fiecare țară, însă modul în care sunt conduse și cine le controlează variază foarte mult de la țară la țară.
  • Matrimoniale ploiesti femei 2020
  • Я думаю, мы оба сейчас узнаем о Диаспаре кое-что новое.